SAMARBEJDSAFTALE

med DubLiConsult.com

 

Som

REGISTRERET KONSULENT

 

 

Arbejdsbeskrivelse!

 

Synes du at det lyder spændende med fremtidens handel på Internettet og dog alligevel ikke vil investere i den fulde licens kan du prøve dig frem hos DubLiConsult og se om det er noget for dig. Vi sørger for at starte dig op betale din licens og uddanne dig inden for konceptet. Til gengæld stiller vi nogle betingelser til dig og det arbejde du udfører.

 

 

Formål:

 

Opsøge nye Leverandører og Ambassadører til at sælge varer på DubLi samt anbefale andre at blive ambassadører..

 

En Leverandør: Køber egen shop til 49 € og lægger et varesortiment op til salg samt shoppen bliver aktiveret ved det første salg.

 

En Ambassadør: Den fulde licenspakke. Med egen shop og varer. Plus muligheden, for at man kan anbefale andre at bruge DubLi. Husk at der sikres at den nye ambassadør ved hvordan at vi arbejder, inden at de bliver sluppet løs!

 

 

 

Arbejdsredskaber:

 

Alle Registrerede konsulenter bliver udstyret med et licensnummer og fri og gratis adgang til at bruge de redskaber som bliver stillet til rådighed via DubLiConsult.com.

 

Registrerings- og administrationsafgiften er på 500 kr. og inkluderer:

 

Med rettigheden til på et hvert tidspunkt inden for de afsatte tidsrammer at indløse sin position 100 % ved at betale licensen på 500 €.

 

Med muligheden for at optjene til sin licens (100 % ejerforhold) ved at hjælpe 2 nye Team Members i gang hver måned de næste 6 måneder. Et samlet antal på 12.

 

 

Aflønning:

 

 

Aflønning sker med 50 % i henhold til bonussystemet i TradingValues.

 

 

 

 

Generelle samarbejdsaftaler kan findes på: samarbejdsregler

 

Eventuelle indtægter og overskud som tilgår i forbindelse med ovenstående går ubeskåret til at fremme omsætningen på DubLi.com i teamet DubLiconsult.com.